söndag 18 november 2012

Gästspel hos Food junkies

foodjunkies.gif
Som ni har märkt så är uppdateringsfrekvensen på bloggen bedrövlig. En växande familj gör att det inte blir lika mycket spring på stan och långa middagar. Jo, långa middagar blir det fortfarande men inget som läggs upp tyvärr. Den där berömda tiden som alla pratar om.

Men det är inte bara tid utan även inriktning. Jag har också börjat gå tillbaka till det enkla och rustika. Mycket kött i alla dess former har det blivit. En god hamburgare på perfekt malen färs eller varför inte ett rejält fläsklägg. Nånstans har man tagit varvet runt tillbaka till där allt började.

Ett par kompisar har dragit igång karnivorens drömblogg - food junkies. Här kommer man att hitta att från stoppad korv till pulled pork med vägen runt några rejäla stekar och en och annan friterad snickers. Jag kommer att vara involverad i den bloggen till och från och även något av mina tidigare inlägg kan dyka upp där.

Denna blogg går inte i graven än. När andan faller på så kanske det blir mer aktivitet igen. Eller så blir det inte det. Vi får se.

Men nu är det food junkies som gäller. Seså, hoppa in och kika!