torsdag 14 april 2011

Vårlunch på Sturehof

Våren är här och ett säkert vårtecken är kycklingen och lammet som dyker upp på menyn på Sturehof. Lunchade med min foodie-in-crime och planen för dagen var att ta del av Myllymäkis gästspel som serverades den 13-14 april. Tyvärr så serverades inte den menyn på lunchen så vi fick hålla tillgodo med deras vanliga meny.

Jag åt riktigt bra lamm, bogen var oerhört smakrik och mör, steken så saftig och len att den lika gärna kunde ha varit en filébit. Det hela toppades upp med en dopad potatiskrokett och sky. Vårkycklingen var enligt mitt sällskap en petit kyckling i lyxförpackning - vit sparris och toppmurklor fick kröna verket. Bra mat på en bra dag helt enkelt.
sturehof1.jpg
Lammbog och stek på primörlamm från Valnäs gård med steksky och potatiskrokett

sturehof2.jpg
Vårkyckling, toppmurklor, vit sparris, bacon och rödvinssky

Inga kommentarer: