onsdag 25 februari 2009

Jalapeno poppers with punzo mayo

jalapenos
färskost, typ philadelphiaost
Nacho Cheese Sauce con jalapenos - medium
 från elRio, finns på daglivs i usa-hyllan
cayennepeppar
mjöl
ägg
pankoströbröd
majonnäs (hemmaslagen)
punzo (finns på japanska torget, tegnergatan)

Halvera jalapenosarna och kärna ur. Blanda nachosåsen med färskost och cayennepeppar till en smidig massa. Fyll jalapenosarna med ostmassan. Kör en klassisk dubbelpanering och lägg på ett galler och baka av i ugn, cirka 15 minuter på 200 grader.

Blanda majonnäs och punzo. Ha rätt mycket av punzosåsen så den blir lite lösare i konsistensen och får en härlig frisk smak.

Min jakt på den perfekta cheese poppersen fortsätter... Receptet ovan blev helt okej och ska absolut testas igen. Det är starkt men doppar man det i punzo-mayon så blir det betydligt mildare.

Inga kommentarer: